Bootcamp kinderfeestje

(Vanaf mei tot en met september verzorgen wij kinderfeestjes)

Op zoek naar een kinderfeestje? Ook dat kan bij The Harbour KidsClub!
Met een bootcamp feestje gaan de kinderen lekker actief met elkaar aan de slag. Met verschillende spelletjes, opdrachten en krachtmetingen laten we de kinderen samenwerken en testen we hun uithoudingsvermogen. Ieder doet mee op eigen niveau, maar na afloop kunnen alle kinderen thuis vol trots vertellen hoe stoer ze zijn geweest. Wij hebben bootcampfeestjes in drie verschillende thema's, hieronder zijn de feestjes uitgewerkt.

De feestjes worden gehouden in de Oude Haven en worden op aanvraag ingepland op de woensdagmiddag en in het weekend. Een feestje duurt ongeveer 90 minuten en kost €10,- per kind, met een minimale deelname van acht kinderen. Het is inclusief een pakje drinken, flesje water en een zakje chips. Interesse? Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Inschrijfformulier bootcamp kinderfeestje

Feestje 'Jungle expeditie' (kinderen 6-8 jaar)
Kan jij overleven in de jungle? Wat moet je kunnen? Wie is er zo sterk als een beer of zo soepel als een slang, kan je klimmen als een aap of rennen als een luipaard? Wist je dat al deze dieren met een beetje creativiteit verstopt zitten in de Oude Haven, wij gaan naar ze op zoek...uiteraard is er bij de expeditie ook tijd voor een hapje en een drankje, maar wees in de jungle te allen tijde op je hoede....

Feestje 'Boostcamp' (kinderen 8-10 jaar)
Ja ja de naam zegt het al, dit feestje levert de kinderen een enorme boost op! De kinderen gaan verschillende proeven afleggen welke ze ook allemaal afgetekend krijgen in hun bootcamp rapport. Hoe ver kan jij springen, wie blijft het langste blijven hangen en wie heeft de sterktse buikspieren? Welk team heeft nog de meeste kracht over om het touwtrekwedstrijdje te winnen?

Feestje 'Weerwolfjacht' (kinderen vanaf 8 jaar)
Het noodlot heeft toegeslagen in de Oude Haven in Hilversum....4 onschuldige sporters zijn door een nog nader te verklaren gedaante de stuipen op het lijf gejaagd. Ze wisten, op wat kleerscheuren na, net te ontkomen aan wat volgens de verwarde sporters zou gaan om een weerwolf. De Oude Haven in sindsdien een plaats die gemeden wordt na zonsondergang, want jullie zullen snappen wat er dan gebeurt. Dappere burgers worden gezocht die mee willen zoeken naar aanwijzigingen om deze duistere gebeurtenissen op te lossen en mogelijke gruweldaden te voorkomen.

Met plattegrond gaan de 'jagers' op pad, gewapend met zaklamp en weerwolfspray. De plaatsen delict zijn op de kaart aangegeven en lichten op als hierop geschenen wordt. Op elke locatie zoeken we naar aanwijzingen die verbonden zijn aan een bootcamp opdracht en/of spel. Met alle aanwijzingen leggen we de puzzel en vinden we mogelijk onze 'weerwolf'. Kunnen de jagers de eindbaas verslaan? Na ons avontuur praten we na bij de brandende vuurkorf, want bij vuur zijn we veilig...toch?!?!?

Feestje 'Teambattle' (kinderen 10-12 jaar)
Na de warming up gaan de kinderen in twee teams strijden; the game is on! Wie verzamelt de meeste speelkaarten en kan er het langste hangen, flipt de tractorband en is handig met brandweerslangen? De nodige boks- en buikspierskills worden getest en uiteraard moedigen beide teams elkaar aan. Na een welverdiende pauze gaan de teams los op het mini survivalparcours, nat en vies racen ze de beroemde trap in de Oude Haven op en af en is de teambattle gedaan. We sluiten af met een muzikale challenge die de kinderen nog even zullen voelen (en horen:-)).

 

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

Volg The Harbour Fitclub op Facebook

 

“Het was weer een super training .... Zelfs na 2 jaar blijft het een uitdaging !! Thanks ...”

Miranda Van der Vaart

INSCHRIJVEN