Naast de bootcamp voor volwassenen bieden we ook bootcamp aan voor kids. In de Oude Haven sporten we op woensdagmiddag met kinderen vanaf 8 jaar tot wanneer ze zelf willen.

Wat kunnen de kinderen zoal verwachten? Uiteraard kunnen de gebruikelijke push ups, burpees en de gevreesde trappen in de Oude Haven niet ontbreken, maar om het voor de kinderen uitdagend te maken zit er meer spel en wedstrijdelement in de trainingen; van tijgeren, touwtrekken en kikkersprongen tot een estafetterace of teambattle.

De trainingen vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding in de Oude Haven om 17.00 uur (verzamelen op het basketbalveld). Deelname is voor het hele programma. Het programma van 8 trainingen kost € 55,-. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Inschrijfformulier The Harbour KidsClub. Natuurlijk is een proefles mogelijk. Een proefles kost € 8,50 en wordt in mindering gebracht bij aanschaf van het programma. 

Samengevat:

Wat: Bootcamp voor kinderen vanaf 8 jaar tot ......
Wanneer: Woensdag van 17.00 tot 18.00 uur
Waar: Oude Haven Hilversum
Kosten: Programma van 8 trainingen kost € 55,- per kind
Proefles: € 8,50 wordt in mindering gebracht bij aanschaf van het programma
Start programma: In het voorjaar, datum volgt

Bootcamp Kinderfeestje

(Vanaf mei tot en met september verzorgen wij kinderfeestjes)

Op zoek naar een kinderfeestje? Ook dat kan bij The Harbour KidsClub!
Met een bootcamp feestje gaan de kinderen lekker actief met elkaar aan de slag. Met verschillende spelletjes, opdrachten en krachtmetingen laten we de kinderen samenwerken en testen we hun uithoudingsvermogen. Ieder doet mee op eigen niveau, maar na afloop kunnen alle kinderen thuis vol trots vertellen hoe stoer ze zijn geweest.

Feestje 'Boostcamp' (kinderen 8-10 jaar)

Het thema van het feestje is Boostcamp. Ja ja de naam zegt het al, dit feestje levert de kinderen een enorme boost op! De kinderen gaan verschillende proeven afleggen welke ze ook allemaal afgetekend krijgen in hun bootcamp rapport. Hoe ver kan jij springen, wie blijft het langste blijven hangen en wie heeft de sterktse buikspieren? Welk team heeft nog de meeste kracht over om het touwtrekwedstrijdje te winnen?

De feestjes worden gehouden in de Oude Haven en worden op aanvraag ingepland op de woensdagmiddag en in het weekend. Een feestje duurt ongeveer 90 minuten en kost €10,- per kind, met een minimale deelname van acht kinderen. Het is inclusief een pakje drinken, flesje water en een zakje chips. Interesse? Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Inschrijfformulier bootcamp kinderfeestje

 

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

Volg The Harbour Fitclub op Facebook

 

“Het was weer een super training .... Zelfs na 2 jaar blijft het een uitdaging !! Thanks ...”

Miranda Van der Vaart

INSCHRIJVEN