• The Harbour Fitclub Hilversum
    The Harbour Fitclub Hilversum

    CALORIEËN VERBRANDEN + FITTER WORDEN + HET FIGUUR VERBETEREN + STERKERE SPIEREN ONTWIKKELEN + LOL HEBBEN

    Schrijf je voor vandaag nog in >>

"Ik ben echt blij dat ik iets gevonden heb met sporten wat ik erg leuk vind. En ik merk dat ik mijzelf steeds beter kan stimuleren om net iets meer te doen. Ook kan ik makkelijker mijn eigen tempo bepalen. Ik merk zelfs dat ik het jammer vind dat ik volgende week niet kan sporten en dat heb ik nog nooit gehad. Sporten voelde altijd als een soort verplichting, nu dus niet meer. Ook ben ik weer een kilootje kwijt, kan ik lekker met mijn zoon stoeien en merk dat ik dan sterker ben."

Paula

"Mijn naam is Jolanda Osendarp en ik ben 46 jaar. Naast mijn drukke baan als Artist Relation voor Universal Music Group ben ik getrouwd met Humphrey Saalberg en we hebben twee erg leuke kinderen nl een Faye 6 jaar en Nash 10 jaar. Aangezien het gezinsleven en mijn werk nog al wat energie van mij vragen ben ik vorig jaar op zoek gegaan naar een sportclub waar ik onder begeleiding goed aan mijn conditie zou kunnen werken. Buiten sporten was een pré. In een buurtblad heb ik een stukje gelezen over de The Harbour Fitclub wat me erg aansprak.Eerst maar eens voor een proefles gegaan. Ik werd die dinsdagavond opgevangen door de enthousiaste trainster en initiatiefneemster Monica Bosch en eigenlijk ben ik nooit meer weggegaan. Het buiten trainen of het nou mooi of slecht weer is geeft je zo’n voldoening en een gevoel van trots dat ik dat voor geen goud meer wil missen. In begin had ik het zwaar maar binnen een paar weken merk je dat je sterker begint te worden en dat je conditie met sprongen voor uit gaat en dat is zo super. Ik ren nu thuis en tijdens het werk met gemak een trap op en neer zonder te hijgen, ook de vrouwelijke vormen van mijn lichaam beginnen langzaam terug te komen zonder dat ik daarvoor een streng dieet aan het volgen ben. Potje voetbal of stoeien met de kids kom maar op. Echt in korte tijd gewoon een sterke en fitte vrouw geworden."

Jolanda

"Van jongs af aan ben ik "verslaafd" aan sporten. Tennis, squash, hardlopen en jawel, zelfs uit korfbal heb ik jarenlang voldoening gehaald. Maar sinds 1,5 jaar ben ik bootcampgek.2x in de week meld ik mij in de Oude Haven van Hilversum en ik ben nooit alleen. Een uur lang ben ik met een enthousiaste groep aan het bootcampen. Wat is dat dan? Je traint afwisselend, al je spieren. Na 1,5 jaar heb ik nog regelmatig spierpijn van: burpies, lunches, opdrukken, sprinten, squads, buikspieren etc. Ik loop ook nog regelmatig een rondje van +/- 15 kilometer. Stilzitten is niet echt iets voor mij, maar voordat ik met bootcampen begon, had ik altijd last van mijn onderrug. Langdurig staan was een crime voor mij en ik stond altijd op met pijn in mijn onderrug.Door het bootcampen heb ik geen rugklachten meer, de afwisselende trainingen hebben daarvoor gezorgd. Tot slot: je krijgt training van 2 enorm sportieve meiden: Monica en Danielle. Zij zorgen naast gezellig er ook voor dat je je grenzen blijft verleggen."

Mariska

Agenda

BOOTCAMP & HIIT & CORE & BOOTSTRENGTH 

Ma:  20.00  uur (Bootcamp)
Di: 19.30 uur (Bootcamp)
Wo:  09.00 uur  (Bootstrength)
Do:  19.00 uur (Bootstrength)
Za:  09.30 uur (Bootstrength)

Inschrijven

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

 

 

“Door het bootcampen heb ik geen rugklachten meer, de afwisselende trainingen hebben daarvoor gezorgd. Tot slot: je krijgt training van 2 enorm sportieve meiden: Monica en Danielle. Zij zorgen naast gezellig er ook voor dat je je grenzen blijft verleggen.”

Mariska